(foto: pr)
(foto: pr)

Vinylloods Drechtsteden geopend aan de Voorstraat 281

Dordrecht - De vraag naar echt vinyl is nog steeds groeiend. Muziekliefhebbers struinen meer en meer allerlei winkels en platenmarkten af op zoek naar hun favoriete LP's of single's.

Vinylloods Drechtsteden heeft een pop-up winkel geopend aan de Voorstraat 281. Erline Elstak en Hugo Brand opende in 2012 De Vinylloods aan de Einsteinstraat, maar dit verkooppunt is echter één zaterdag per maand geopend. De nieuwe pop-up winkel is elke vrijdag en zaterdag geopend voor vinylliefhebbers en ook tijdens de 1e zondag van de maand bij het Kunstrondje. Tot 1 september is de nieuwe winkel gehuurd.

Je kan bij de pop-up shop terecht voor tweedehands LP's, single's, cd's en dvd's. In diverse genre's zoals pop, rock, punk, blues, jazz, soul en funk. Wekelijks rijden Hugo en Erline door het land om mooie 2e-hands platencollecties op te kopen. De voorraad wordt hiermee regelmatig ververst.

Ook is het mogelijk je eigen platencollectie te koop aan te bieden. In de winkel draaien regelmatig DJ's hun muziek vanaf vinyl en zorgen voor een fijn sfeertje.

De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en tijdens Kunstrondje van 12:00 tot 17:00 (1e zondag van de maand). Meer info op www.vinylloodsdrechtsteden.nl 

Meer berichten