De schatkist van stadsboerderij Weizigt. (foto: pr)
De schatkist van stadsboerderij Weizigt. (foto: pr) (Foto: )

Vakantieactiviteiten bij Weizigt in volle gang

Dordrecht - De vakantieactiviteiten bij Weizigt zijn in volle gang!

De dieren van Stadsboerderij Weizigt zijn deze vakantie al ontzettend verwend door de junior-dierverzorgers! En ook de waterdiertjes die we hebben gezocht zwemmen nu weer vrolijk rond in de Freek-Vonkpoel van Weizigt. In ons "laboratorium" zijn alle beestjes uitgebreid bestudeerd. Onder een microscoop zie je veel meer!

Op woensdag 7 augustus gaan we onder leiding van een gids op zoek naar de schatten van Weizigt en volgen we de schatkaartroute. Je krijgt een klein schatkistje waarin je alle schatten, zoals veren, mooie stenen, mooie blaadjes, kunt opbergen die je onderweg vindt. Wil je meedoen? Kom dan om 14.00 uur naar het leslokaal op de Stadsboerderij. Voor deze activiteit hoef je je niet aan te melden maar ben wel op tijd want we starten gezamenlijk!

Donderdag speuren we naar waterdiertjes. Met een schepnet, zoekkaart, waterbak en een loep gaan we op zoek. We starten om 14:00 uur. Wel even aanmelden.

Aanmelden

Meer informatie over de vakantieactiviteiten is te vinden op www.weizigt.nl. Om je aan te melden, stuur je een mailtje naar weizigt@dordrecht.nl.

(ingezonden door Weizigt)

Meer berichten