(Foto: Arco van der Lee)
(Foto: Arco van der Lee)

Even geen treinen tussen Dordrecht en Sliedrecht

Dordrecht - Vanwege geplande werkzaamheden worden er van zondag 25 augustus t/m maandag 2 september vervangende bussen ingezet op twee deeltrajecten van de MerwedeLingelijn. Tussen Dordrecht en Sliedrecht v.v. rijden er in de genoemde periode geen treinen, maar bussen. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn er werkzaamheden tussen Leerdam en Geldermalsen, ook daar dan geen treinen, maar bussen. 

Dordrecht-Sliedrecht

Wanneer: zondag 25 augustus van 01:00 uur tot maandag 2 september 02:30 uur. 
Oorzaak: Werkzaamheden en onderhoud Baanhoekbrug (spoorconstructie) en de Wantij Spoorbrug in Dordrecht (vernieuwen van wissel, dwarsliggers en spoor)
Advies: Er kan gebruik worden gemaakt van de volgende bussen:
Nacht zaterdag 24 op zondag 25 augustus vanaf 01:00: er rijden bussen tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam; Zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september: elk half uur rijden er snelbussen tussen Dordrecht, Sliedrecht Baanhoek en Sliedrecht. Reizigers van/naar Dordrecht Stadspolders kunnen gebruik maken van stadsbuslijn 3 en 5 via Dordrecht; Zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september: treinen stoppen niet in Hardinxveld Blauwe Zoom, reis van/naar Hardinxveld Blauwe Zoom met de bus vanaf Sliedrecht of vanaf HardinxveldGiessendam met een 30-minuten busdienst.

Geldermalsen-Leerdam

Wanneer: Vrijdag 30 augustus tot en met zondag 01 september.
Oorzaak: Werkzaamheden en spoorverbreding in en om Geldermalsen.
Advies: Er kan gebruik worden gemaakt van de volgende bussen: Elk half uur zal er een bus rijden tussen Geldermalsen en Leerdam. Er rijden wel gewoon treinen tussen Sliedrecht en Geldermalsen van zondag 25 augustus tot vrijdag 30 augustus. En tussen Sliedrecht en Leerdam van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september. In Hardinxveld Blauwe Zoom stoppen in de gehele periode geen treinen (die rijden daar door), dit station wordt bediend door een bus die rijdt van Sliedrecht via Blauwe Zoom naar Hardinxveld-Giessendam.

Meer berichten