(foto: pr)
(foto: pr) (Foto: )

Start nieuwe seizoen Power Walking

Dordrecht - Lekker wandelen, maar dan met iets meer pit? Vanaf 2 september start het nieuwe seizoen Power Walking-lessen in Dordrecht.

Power Walking, de naam zegt het al, is wandelen met meer 'power'. "De spierversterkende oefeningen die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt", zegt Gerda Huiskamp die sinds kort in Dordrecht lessen verzorgt.

"Begin van het jaar zijn we begonnen in Dordrecht. De belangstelling was overweldigend. Het is laagdrempelig. Niet iedereen kan hardlopen, maar iedereen kan wel Power Walken. Dat is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en waarmee iedereen zijn of haar doelstelling kan bereiken. Dit kan zijn een betere gezondheid, een betere conditie, afvallen, beter in balans en meer energie, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier mensen ontmoeten".

Gerda Huiskamp is gecertificeerd trainer en verzorgt de trainingen. Een proefles is gratis. "En het is ook nog eens een gezonde dosis lichaamsbeweging in de buitenlucht. Met Power Walking neem ik mensen graag mee naar buiten om (weer) in beweging te komen en vitaal te worden. Verzamel- en startpunt is het Wantijparkbij de parkeerplaats van Restaurant Wantijpaviljoen.. Kom op een gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid werken. Aanmelden of meer informatie zie www.powerwalkingclub.nl of stuur een e-mail naar info@vitaalbewegen.nu".

Meer berichten