Het bestuur van de VVAO afd. Dordrecht/Gorinchem. Van links naar rechts:  Marjo Dekker, secretaris, Christine Rovers, penningmeester en Nancy Witsen Elias, voorzitter. (foto: pr)
Het bestuur van de VVAO afd. Dordrecht/Gorinchem. Van links naar rechts: Marjo Dekker, secretaris, Christine Rovers, penningmeester en Nancy Witsen Elias, voorzitter. (foto: pr) (Foto: )

VVAO-afdeling Dordrecht-Gorinchem viert feest

Dordrecht - Op 7 september is het 65 jaar geleden dat de afdeling Dordrecht/Gorinchem werd opgericht. Dit wordt uiteraard gevierd. Het lustrumthema is 'Vrouwen tussen twee culturen'.

De VVAO is een landelijk vrouwennetwerk voor hoger opgeleide vrouwen van verschillende studierichtingen en achtergronden. De leden van de VVAO ontmoeten elkaar bij lezingen, loopbaangroepen en kringen die aansluiten bij hun persoonlijke belangstelling (bijvoorbeeld boekenclub, museumkring). Zij doen dit om kennis te delen, te netwerken, elkaar te ondersteunen, zich te ontplooien of gewoon voor de gezelligheid. Zie ook: www.vvao.nl

Het belooft een boeiende dag te worden met twee inspirerende spreeksters. Het voormalig VVVAO -lid Aziza Foruz (psychiater in het Albert Schweitzer ziekenhuis) en Clarice Gargard (VN-vrouwenvertegenwoordiger 2019, journalist, columnist bij NRC en programmamaakster).

In de middag is er een rondleiding door Dordrecht met als afsluiting een feestelijke borrel.

Vrouwen die belangstelling hebben om lid te worden zijn van harte welkom om contact op te nemen. Dit kan via het e-mailadres: dordrechtgorinchem@vvao.nl .

Meer berichten