13e DrechtStadLoop

Op zondag 3 november staat de 13e DrechtStadLoop weer op de agenda. Een wedstrijd/prestatieloop die niet meer weg te denken is uit het de oudste stad van Holland. Een nog steeds groeiend aantal lopers weten de weg naar Dordrecht te vinden. De organisatie valt onder de paraplu van de Dordtse Omni Vereniging Fortius, in samenwerking met de gemeente Dordrecht.

Dordrecht - Na het succes van voorgaande jaren zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd. Zo heeft het Da Vinci college zijn naam verbonden aan de 5 km prestatieloop. Agro Delta, COKD, Dental Clinics, Zoomer Makelaar, het Albert Schweitzer ziekenhuis blijven trouw sponsoren.

De DrechtStadLoop 2019, met daarin de Agro Delta Halve Marathon, zal weer op het Eiland van Dordrecht plaatsvinden. In nauwe samenwerking met de Gemeente Dordrecht is er een mooi parcours uitgezet. Het parcours brengt u vanuit de historische binnenstad via Oud-Krispijn, Crabbehof en Wielwijk naar het zuidelijkste puntje van Dordrecht en dan langs Sterrenburg en Dubbeldam, door de polder naar Stadspolders en via Wantijdijk weer terug naar de finish op het Statenplein.

Het organisatiecomité hoopt u weer te verwelkomen in Dordrecht op 3 november 2019. Online inschrijven is mogelijk vanaf 1 juni 2019 t/m 31 oktober 23:59. De duurdere na-inschrijving start op 21 oktober. Op 3 november zijn de inschrijfbalies vanaf 11:00 geopend voor na-inschrijving.

Het programma bestaat uit:

13:00  300 m Racerunners, jeugd (inschrijven via trainers Fortius)

13:10  300 m COKD Puppy Run; gratis, € 2,- bij na-inschrijving

13:20  1 km COKD Jeugdloop; gratis, € 2,- bij na-inschrijving

13:30  3 km Dental Clinics Beginnersloop; € 7,- en € 10,- bij na-inschrijving

13:30  5 km da Vinci Prestatieloop; € 10,- en € 14,- bij na-inschrijving

13:30  5 km Albert Schweitzer Bedrijvenloop; € 300,- en € 300,- bij na-inschrijving

14:15  10 km Zoomer Makelaardij Prestatieloop; € 10,- en € 14,- bij na-inschrijving

14:35  de Agro Delta Halve Marathon, € 15,- en € 20,- bij na-inschrijving

Voor elke deelnemer is er na de finish een medaille beschikbaar.

We hopen op enthousiaste supporters langs de routes. 

Verkeersregelaars en vrijwilligers kunnen zich altijd melden.

Zie: http://www.drechtstadloop.nl/  

Het goede doel: 

Ondersteuning van het onderzoek naar longkanker van longchirurg Erik von Meyenfeldt. Hij ontwikkelt een betere planning in het voor en na traject voor patiënten met longkanker.  U kunt ons daarbij helpen. 

Dat kan op drie manieren:

Bij uw inschrijving kunt u een bedrag activeren. Dit wordt bij uw inschrijving direct verrekend. U kunt een persoonlijke sponsorpagina openen. Hier kunnen familieleden, buren, kennissen of collega's een donatie doen.  https://supportanddonate.com/event/299/drechtstadloop-2019/   U kunt met een team van vier tot zes personen meedoen aan de bedrijvenloop over vijf kilometer. De snelste vier tijden tellen voor het klassement. Een team mag naar willekeur samengesteld worden.

Wie individueel het meeste sponsorgeld binnen haalt wordt door Runnersworld Dordrecht beloond met een paar loopschoenen naar keuze.  

https://www.facebook.com/Drechtstadloop/ 

https://www.facebook.com/events/1201607276671703/

https://twitter.com/DrechtStLoop

https://www.instagram.com/drechtstadloop/  

Meer berichten