Gevarieerde start nieuw seizoen Bibelot

Na een mooie zomer is het nieuwe Bibelot seizoen weer begonnen. Op zaterdag 24 augustus werd al afgetrapt met het festival Charge op het Energieplein. Ook de zalen van het Poppodium zijn weer gevuld met een gevarieerd programma. Dit artikel bevat muzikale tips voor september.

Dordrecht - In Bibelot is er altijd nieuw talent te ontdekken. Op vrijdag 13 september presenteert Dordtse platenzaak Velvet Music de tweede Velvet Noise Night. Een programma vol veelbelovende noise bands, met deze editie: Shht (BE), Bison Bisou (FR) en The K. (BE). Op zaterdag 21 september staat de nieuwe indie-sensatie Pip Blom in de Power Stage. De band realiseerde dit jaar een grote droom door te spelen op het festival der festivals: Glastonbury. Liefhebbers van stevige muziek kunnen hun hart ophalen bij het hardcorepunk concert van Judge (US) en World Be Free (US) op donderdag 26 september of bij metal formatie For I Am King op vrijdag 27 september.

Fans van het eerste uur
Pink Floyd fans verzamelen op vrijdag 20 september voor een indrukwekkende ode gebracht door Infloyd. Een show vol klassiekers en solowerk van Roger Waters. Twenty Øne Piløts verkoopt arena's en stadions over de hele wereld binnen no-time uit. Op zaterdag 28 september organiseert Bibelot een bijzondere fan avond met exclusieve interviews, games en gratis afterparty.

Er kan weer gedanst worden
Zaterdag 14 september is het uitgaan als vroeger tijdens 40UP. De grootste hits uit de jaren zeventig, tachtig, negentig en een beetje van nu worden gedraaid. Festivalbezoekers halen hun hart op bij het nieuwe dansfeest Binnen Spelen op zaterdag 21 september. Een avond vol muziek van Billie Eilish, Editors, De Staat, Royal Blood, Foo Fighters en meer. Voor de jonge bezoekers van 12 tot 16 jaar staat FRIS op het programma, uitgaan op een verantwoorde manier op vrijdag 27 september. Terug Naar Toen sluit op zaterdag 28 september de maand af met de beste hits uit de 90's en 00's.

Ticketinformatie
Bekijk het volledige programma via: www.bibelot.net. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Meer berichten