Foto: Dick de Graaf

Phil Spaß! organiseert eigen Oktoberfest

Wanneer je een eigen kapel opricht, hoort daar natuurlijk ook een waar Oktoberfest bij. Geen betere plek om je muziek ten gehore te brengen, dan in originele setting. Ruim een jaar na de oprichting van Phil Spaß! presenteert de kapel, die onderdeel is van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, haar eigen Oktoberfest. Op vrijdag 27 september openen vanaf 19.30 de deuren van het Benevia Muziekcentrum. Kaartjes à €10,00 inclusief een consumptie zijn te reserveren door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl.

Dordrecht - De avond heeft alles wat je mag verwachten van een Oktoberfest; naast de karakteristieke lange tafels zijn blaasmuziek, bier en braadworsten in ruime mate aanwezig. Kapelmeester Ronald Limpens koos voor dit Oktoberfest een ruime selectie aan polka's, marsen en walsen. Voor iedere egerländerliefhebber, maar ook zeker voor iedere blaasmuziekliefhebber, wat wils. Tussen de kapellen door houdt DJ Chris de sfeer er goed in. Naast Phil Spaß! spelen ook Die Mayirschen Musikanten. Deze kapel, bestaande uit vijf doorgewinterde blazers én een gitarist, spelen traditionele Oberkrainer muziek met een Nederlands tintje. Ter aanvulling op de de kapellen staat er ook nog een heuse surpriseact op stapel.

Het Benevia Muziekcentrum, de thuishaven van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, waar Phil Spaß! onderdeel van is, zal voor de gelegenheid in Oostenrijkse sfeer worden aangekleed. Om het feest compleet te maken, wordt het publiek uiteraard aangemoedigd om ook in gepaste kleding op het Oktoberfest te verschijnen. Voor de heren betekent dat Lederhosen, de dames kunnen voor deze gelegenheid hun mooiste dirndl uit de kast trekken.

Meer berichten