Kunstmin Live Zomereditie vol Dordtse muzikanten en singer-songwriters

Kunstmin maakt zich op voor een nieuwe theaterseizoen en dat betekent dat ook een geheel nieuwe reeks van de succesvolle Kunstmin Live talkshows onder aanvoering van Kees Thies en Marjolein Meijers voor de deur staat. Ter gelegenheid van Open Monumentendag opent Kunstmin komende zaterdag overdag haar deuren voor rondleidingen en in de avond vindt het eerste concert van seizoen 19/20 plaats.

Dordrecht - Zaterdag 14 september gaat vanaf 19:00 uur de Kunstmin Live Zomereditie van start. Een geweldige line-up van Dordtse muzikanten en singer-songwriters die eerder optraden tijdens vorige Kunstmin Live edities komt voorbij. Naast de Kunstmin Live huisband 'The EasyTones' met frontman Maarten Teekens zijn dat: Thomas Florusse, Francesco Daniel, Wendy Hoogendijk, Duo Mu-Chique, Yoni, Edwin in 't Veld, Ilona van This Girls Life, The Wanderers, Onno Kuipers, Walter Kuipers en Jennifer Evenhuis.

De grote jaarlijkse kick-off van het seizoen in de Grote Zaal van Kunstmin vindt binnenkort plaats, op zaterdag 28 september met onder meer bandeonist Carel Kraayenhof, maar aanstaande zaterdag 14 september dus staat Kunstmin al helemaal op scherp met een geweldig concert in de buitenlucht.

Iedereen is van harte welkom en het Theatercafé is de hele avond geopend.

De weerberichten voor aanstaande zaterdag zijn goed, het wordt een heerlijke nazomeravond, maar neem zeker wat extra warme kleding mee voor in de loop van de avond.

Mocht je verzekerd willen zijn van een zitplaats, breng dan gerust je eigen stoel mee. Voor alle informatie www.kunstmin.nl

Meer berichten