music kids
music kids (Foto: e. walraven)

Gratis muziekmiddag bij Music Kids XXL Experience

Op zaterdag 5 oktober van 14:00 tot 16:00 uur in de Reeweghal, kunnen kinderen, vanaf 7 jaar, ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken of een dans in te studeren. Onder leiding van enthousiaste instructeurs kunnen de kinderen kennis maken met het in teamverband muziek maken. Denk daarbij aan dans, vlaggen, trommelen en blazen.                                                                                                                                                                

Dordrecht - Naast het zelf ervaren van muziek en dans is er nog een optreden van Jong Jubal. Tijdens dit optreden wordt een open les gehouden en heeft iedereen de kans om zelf eens mee te lopen met Jong Jubal. Ook is er deze middag een spetterend optreden van de Donuts uit Dordrecht. Kinderen die het leuk vinden muziek te leren maken en te dansen, kunnen een jaar lang gratis muziekles krijgen bij de Music Kids van Jong Jubal.

De eerste les zal zijn op woensdagavond 9 oktober. Het eerste halve jaar zal er spelenderwijs theorieles gegeven worden, waarna de kinderen kunnen kiezen om les te krijgen in dans en beweging, trompet spelen of trommelen. Na dit eerste jaar is er de mogelijkheid door te stromen naar Jong Jubal, waar de opleiding verder gaat.

Deze muzieklessen worden op de woensdagavond van 19:00 tot 19:45 uur in het Jubals Muziek Centrum, het JMC, gehouden aan de Jan Ligthartlaan 1 in Dordrecht.

Music Kids XXL Experience, zaterdag 5 oktober van 14:00 uur tot 16:00 uur in de Reeweghal, Halmaheiraplein 35, 3312 GH Dordrecht. Voor meer informatie kunt u mailen naar musickids@jubal.org.

Meer berichten