Duurzaam Dordrecht, hoe samen verder?

In het Duurzaamheidscafé op woensdag 16 oktober steekt men de thermometer in de toezeggingen die bijna twee jaar geleden zijn gedaan aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen. Wat is al bereikt en wat kunnen we de komende twee jaar gezamenlijk nog voor elkaar krijgen?

Dordrecht - Twaalf politieke partijen zijn uitgenodigd om de stand van zaken rond het gemeentelijk duurzaamheidsbeleid bespreken. Wat hebben zij tijdens ons verkiezingscafé toegezegd en wat is daarvan tot nu toe geregeld op de thema's energie, voedsel, groen/blauw, circulair en schone lucht? Ook vertellen ze wat er de komende twee jaar nog in de pijplijn zit en wat het wensenlijstje is.

Men gaat in groepen met elkaar in gesprek hoe we daar met elkaar een bijdrage aan kunnen leveren. En wat zijn de vergezichten richting de verkiezingen?

De avond wordt geleid door Anneke van Veen, adviseur kwaliteit leefomgeving en klimaatadaptatie. Het café duurt van 20.00 tot 22.00 uur in Weizigt aan het Van Bealeplantsoen 30. De toegang is gratis. Wel graag van tevoren aanmelden.
 

Meer berichten