Gezellige koffie met... middag in speeltuin Stadspolders

Dordrecht - Iedere dinsdagmiddag kunt u, van 14.00 – 16.00 uur, even binnenlopen voor een gezellig praatje en een kopje koffie of thee. Het tweede kopje koffie of thee is altijd gratis! U bent van harte welkom dus kom gerust langs. De speeltuin is gevestigd aan de Meranti 50, 3315 TR in de wijk Stadspolders te Dordrecht.

NIEUW! Elke 2e dinsdagmiddag van de maand is er een Koffie of thee met …?

Op deze middag worden er personen en/of organisaties uitgenodigd die u, van 14.00 – 15.00 uur, iets gaan vertellen over hun hobby of werkzaamheden zoals medewerkers van de vereniging Oud Dordrecht, het wijkteam, de wijkagent, Bibliotheek Aan Zet en nog veel meer. Gratis entree én het tweede kopje koffie of thee is ook gratis! Kijk op de website of Facebook van speeltuin Stadspolders wie of welke instantie er gaat komen op de Koffie met…!

Koffie met …… de Bibliotheek Aan Zet op dinsdag 15 oktober a.s.

We kunnen u alvast melden dat dinsdagmiddag 15 oktober mevrouw Viona Versluis, medewerkster van de Bibliotheek Aan Zet, naar de speeltuin komt. Zij zal aanwezig zijn van 14.00 – 15.00 uur. Mevrouw Versluis gaat deze middag iets vertellen over de vele activiteiten die de bibliotheek organiseert en wat de bieb voor u (en eventueel uw kinderen) kan betekenen.

En dat is echt veel meer dan boeken uitlenen!

Komt u ook? De koffie en thee staan klaar!

Wilt u meer informatie?

Bel dan 078- 6160599 (tijdens de openingstijden van de speeltuin).

Meer berichten