Meesterverteller Geert Kimpen geeft lezing bij WY centrum

Vrijdagdagavond 18 oktober geeft de Belgische bestseller auteur Geert Kimpen in WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht een lezing onder de titel ‘De TomTom van je ziel’. Kimpen is een begenadigd en enthousiasmerend meesterverteller, die komt spreken over de wording van zijn nieuwste roman “Het meisje dat aan de oever verscheen”.

Dordrecht - Is het mogelijk onvoorwaardelijk in de eeuwige liefde te geloven wanneer je hart al eens gebroken werd? Wat zou jij doen als je je zielsverwant eindelijk ontmoette, maar hij herkende je niet? De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Duik samen met Geert in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Na zijn debuutroman “De kabbalist” (meer dan 100.000 verkochte exemplaren, uitgegeven in meer dan 15 landen), schreef Geert Kimpen de succesvolle romans “De geheime Newton”, “Rachel, of het mysterie van de liefde” en “De prins van Filettino”. Daarna werd het stil. Geert kwam in een echtscheiding terecht en waar moet je dan over schrijven, als de liefde je thema is? Toen ontmoette hij het meisje dat aan de oever verscheen. De inspiratie ging weer stromen. Een nieuwe roman verscheen.

Adres: WY centrum voor Bewust-Zijn, locatie oude NMI gebouw, zij ingang Coornhertstraat, vrijdagavond 18 oktober aanvang 19.30u. Reservering is noodzakelijk via wycentrum@gmail.com of via 06-10257152

Meer berichten