Verbeter effectief je eetgedrag met de interactieve lezing Pennenlikker

Wil jij je eetgedrag verbeteren, maar ben je klaar met alle diëten? Zoek het niet langer buiten jezelf… het antwoord bevindt zich in jou. Voedingscoach Irene Zwinkels en schrijfcoach Sandra Utterijn helpen je tijdens de interactieve lezing Pennenlikker op weg naar het creëren van een beter eetgedrag.

Met de workshop ga je aan de hand van korte, simpele schrijfopdrachten onderzoeken waarom je eet wat je eet. Wanneer je de 'omdat' boven water hebt, kun je effectief wijzigingen in je eetgedrag doorvoeren. Werp, al schrijvend, een licht op de emotie(s) en overtuiging(en) achter het eten.

Pennenlikker wordt op zaterdag 12 oktober van 13.30 tot 16.00 uur gehouden in de tuinkas bij B&B De Eikenhof in Dordrecht. Entree bedraagt € 25,- incl. koffie of thee en een stuk suikervrije taart. Aanmelden bij Sandra Utterijn en Irene Zwinkels via e-mail. Sandra: sandra@sanshineschrijft.nl. Irene: irene@vanavvoedingenmassage.com. Je neemt zelf een schrijfboekje en pen mee. Het adres van B&B De Eikenhof is Dubbeldamseweg Zuid 362 in Dordrecht.

Meer berichten