Mosseltoernooi 2019 bij CdP 't Boulende Schaep een succes!

Op zondag 22 september organiseerde Club de Petanque 't Boulende Schaep hun jaarlijks terugkerende Mosseltoernooi. Tijdens deze zonnige herfstdag beoefende fanatieke Dordtenaren hun jeu de boules sport. Ook waren er enthousiaste professionele spelers uit de regio aanwezig en zelfs een aantal van onze zuiderburen hebben deel uitgemaakt van ons toernooi om België te vertegenwoordigen.

Dordrecht - Waar vorig jaar de vereniging door een diep dal ging vanwege een brand in de kantine, was het Mosseltoernooi een waar hoogtepunt Het mooie weer, 27 doublettes (teams), veel gezelligheid, een hapje en een drankje en uiteraard mosselen, maakte het tot een schitterende dag! De jaarlijkse traditie is wederom in eren gehouden en zeer zeker geslaagd! CdP 't Boulende Schaep bedankt iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en/of aanwezig is geweest.


Bent u als lezer nieuwsgierig geworden naar de vereniging en wilt u graag een kijkje komen nemen, u bent van harte welkom! De sport is voor alle leeftijden. De openingsdagen/tijden zijn: zondag 14.00-17.00 dinsdag 19.00-23.00 en donderdag 19.00-23.00 uur. 

Contactgegevens: CdP 't Boulende Schaep
Middelweg 16, 3312 AL Dordrecht (De vereniging bevindt zich in Jeugddorp)
Telefoon: 06-83359028
E-mail: bestuur@boulendeschaep.nl
Meer info: www.boulendeschaep.nl

Meer berichten