De Dordtse Verwenweek voor Mantelzorgers!

Op zondag 10 november 2019 is de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg, waarbij mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. MEE Mantelzorg organiseert dit jaar in samenwerking met lokale netwerkpartners verschillende activiteiten voor Dordtse mantelzorgers.

Dordrecht - MEE Mantelzorg heeft tussen 9 en 16 november 2019 een verwenweek voor mantelzorgers georganiseerd. Er zijn die week vele workshops, verwenactiviteiten en hapjes/drankjes. Denk maar aan een high tea, een dansmiddag, een mantelzorgdiner, cupcakes maken en nog veel meer. Kijk voor het hele programma in het Activiteitenoverzicht Verwenweek op www.meemantelzorg.nl of op de Facebookpagina van MEE Mantelzorg. Hier vindt u alle informatie over data, tijden locaties en de mogelijkheid om u aan te melden. Mantelzorgers uit Dordrecht kunnen gratis deelnemen. Mantelzorgers die ingeschreven staan bij MEE Drechtsteden krijgen de folder automatisch thuisgestuurd.

Feestelijke brunch
Eén van de activiteiten voor Dordtse mantelzorgers is de brunch in het Van der Valk Hotel op zaterdag 9 november. Wethouder Peter Heijkoop zal hier het startsein geven voor de verwenweek. De brunch is van 10.30 tot13.30 uur. In verband met de catering is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot 30 oktober 2019 via de website: www.meemantelzorg.nl Na aanmelding ontvangt u in week 45 een bevestigingsbrief als toegangsbewijs voor de feestelijke brunch.

Cadeautje voor jonge mantelzorgers

Ook jonge mantelzorgers verdienen extra aandacht! Zij zorgen voor iemand die bij hen thuis langdurig ziek is. Dit kan zijn vanwege een lichamelijke of psychische ziekte, een handicap of een ernstige verslaving. Het kan gaan om de vader of moeder, maar ook een broer of zus of een ander familielid. Kent u een kind / jongere die opgroeit met zorg thuis? Woont hij / zij in Dordrecht en is tussen de 6 t/m 21 jaar oud? Laat het het weten en MEE Mantelzorg zorgt dat diegene een leuk cadeautje krijgt! Het aanmelden van een jonge mantelzorger kan tot 30 oktober via de website: www.meemantelzorg.nl

Meer berichten