Foto: Annette van der Reest

Muzikale rondreis bij Herfstconcert Phil Good en Crescendo Oostzaan

Zaterdag 2 november om 20.00 uur presenteert orkest Phil Good, onder leiding van dirigent Jos den Boer, een gevarieerd muzikaal herfstconcert in samenwerking met fanfare Crescendo Oostzaan.

Dordrecht - Kaarten á 10 euro (incl. een consumptie) zijn vooraf te koop aan de concertzaal van het Benevia Muziekcentrum, Spirea 7 of te bestellen via gasten@dpho.nl
Leden van "Vrienden van de Phil " betalen voor dit concert 7 euro. Het lidmaatschap hiervan is €25 per jaar en geeft een leuke korting op bijna alle concerten van het Dordrechts Philharmonisch Orkest.

De muzikanten van Fanfare Crescendo openen het programma. Onder leiding van dirigent Bart Koning spelen zij voor de pauze o.a. Where Eagles Soar van Steven Reineke in een arrangement van Erik Rozendom, gevolgd door allerlei bekende muziek van John Williams, Rimmer en de gebroeders Gibb. 
Na de pauze neemt orkest Phil Good de bezoekers mee op een muzikale wereldreis. Klanken uit de hele wereld komen voorbij: Van klezmermuziek  tot Glasnost en van Italië tot Copacabana. 

"We gaan een vrolijke en muzikale wereldreis maken", zegt orkestcoördinator van Phil Good Annette van der Reest. "Dirigent Jos den Boer en onze 70 muzikanten zorgen voor een ontspannen avond vol heerlijke vakantieklanken. Nog even nagenieten in deze herfsttijd op weg naar de winter". 

Via een van de leden kwam Phil Good in contact met Crescendo Oostzaan en het tegenbezoek aan Oostzaan staat al gepland voor maart 2020. "Phil Good is een harmonie en Crescendo is een fanfare dus dat is een leuke afwisseling voor het publiek", aldus Van der Reest. Eerder genoten de bewoners van de wijk Zuidhoven van de muzikale rondreis samen met Phil Good. "Het  speciale concert voor onze buren uit de wijk was een groot succes", vertelt van der Reest. "Orkest en dirigent verheugen zich op een herhaling, want het is heerlijke muziek om te spelen en om van te genieten."
 

Meer berichten