Foto: Jolanda van Iersel

R-Fest viert de herfst op Energieplein

Op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 oktober wordt op er rond en op het Energieplein het evenement R-Fest georganiseerd door het jongerenwerk R-Newt. Het Energieplein wordt omgetoverd tot sport- en cultuurplek voor jongeren uit de omgeving. Verschillende organisaties op het gebied van sport en cultuur zullen acte de présence geven om jongeren te inspireren en aan te zetten tot beweging en meedoen te doen met diverse culturele activiteiten.

Dordrecht - Met R-Fest hoopt het team van jongerenwerk R-Newt Dordrecht hen te inspireren meer in beweging te brengen en om kennis  te laten maken met diverse culturele activiteiten die de stad te bieden heeft. Hierbij willen we niet alleen het sportieve aspect benadrukken; ook het sociale aspect staat centraal. Samen komen is vooral léuk en zorgt voor onderlinge verbinding. 

Het programma duurt elke dag van 13:00 uur tot 16:00 uur.  Elke dag zijn er verschillende activiteiten op en rondom het Energieplein. In samenwerking met TOBE, Bibliotheek aanzet , Dordtsport en Rowic is er een special programma samengesteld voor de jeugd in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar. Voorafgaande hoef je niet aan te melden, wil je toch meer informatie dan kun je contact opnemen met Marelyse@r-newt.nl.   Deelname aan alle activiteiten zijn gratis.  

R-Fest | Energise Your Future
R-Fest is een initiatief van het R-Newt-project KISS The Future. Het project richt zich op de toekomst van jongeren en hoe deze zo Sweet & Simple te houden. Geen stress van school of werk, maar onder begeleiding van jongerenwerkers actief bezig zijn met het ontdekken en ontwikkelen van eigen talenten en deze tegelijkertijd inzetten voor een sterke en betrokken samenleving. Jongeren doen iets voor een ander en leren daar zelf van. R-fest staat voor je betere ik, de beste toekomst. 
 

Meer berichten