Een reis door de tijd met de DISCO-BOOT

Sinds de eerste editie in februari 2018 zijn er inmiddels al bijna 6000 bezoekers met de DISCO-BOOT mee geweest op deze unieke vaart. Je beleeft letterlijk en figuurlijk een reis door de tijd op de boot en over het water. En op zaterdag 2 november varen we voor het eerst vanuit Dordrecht!

Dordrecht - Het feest is vooral bedoeld voor party-animals van 30 jaar en ouder. "We brengen alles helemaal in de stijl te van vroeger qua aankleding. Met de beste disco-hits maar ook met hapjes en drankjes". Iedereen ontvangt een welkomstdrankje bij binnenkomst. De boot biedt ruimte aan maximaal 450 gasten, dus wil je de boot niet missen, wees er dan op tijd bij.

DJ, silent disco en chillruimte 

Op de disco-boot ga je uit je natuurlijk uit je dak op de dansvloer. Er is ook een silent disco en een chillruimte met retro meubels waar je even kunt bijkomen onder het genot van een drankje. Jij en je vrienden kunnen boarden vanaf 20.00 uur en de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Merwekade. 

Tickets kosten € 21,- en kun je bestellen via de website. De boot legt rond 00.30 uur weer aan aan de Merwekade, waarna je nog kunt doorfeesten tot 1.00 uur.

Of je nu wel of niet in disco kleding komt, we zien je graag op de disco-boot!

Website: www.disco-boot.nl
Email: info@disco-boot.nl
Facebook: www.facebook.com/discoboot/

Meer berichten