"Wij verspillen geen goed voedsel, daarom steunen we de Voedselbank"

In Nederland wordt nog veel goed voedsel weggegooid. Dat is Voedselbank Dordrecht een doorn in het oog. Hun pakketten worden schaarser. De Voedselbank koopt geen voedsel. Daarom doet zij een beroep op Dordtenaren, supermarkten, groenteboeren, groothandels en tuinders, maar ook kantoren en scholen want iedereen kan inzamelen.

Dordrecht - Help de voedselbank helpen en verzamel wat je overhoudt. Help verspilling tegen gaan en steun de actie: We verspillen geen goed voedsel daarom steunen we de voedselbank. De vaste partners krijgen een de sticker met het verzoek deze op een plek te plakken die mensen zien. Laat zien dat je geen voedsel verspilt en dat je het liever geeft aan mensen die het goed kunnen gebruiken.

Wil je meedoen?
Laat de Voedselbank Dordrecht dan weten dat je de actie steunt via info@voedselbankdordrecht.nl. Zij brengen een doos langs (en als je meer verwacht, meer dozen) die je neer kunt zetten waarin mensen goed voedsel dat over is kunnen achterlaten. Deze sticker is dan voor jou, zodat iedereen kan zien dat je onze actie steunt. Ook is deze digitaal beschikbaar als als je hem op je website of social media wilt gebruiken.

Als je structureel partner wilt zijn als ondernemer omdat je geregeld goed voedsel overhoudt, maakt Voedselbank Dordrecht graag specifiekere afspraken. 

Meer berichten