Wandelen met lotgenoten die iemand verloren hebben

Zondag 3 november organiseren Els de Zanger en Elly Kollen een 'rouwwandeling' in De Nieuwe Dordtse Biesbosch. Ze starten om 14.00 uur vanaf het parkeerterrein bij Paviljoen De Viersprong, Noorderelsweg 6, 3329 KH Dordrecht. Iedereen die iemand is verloren, recent of langer geleden, is hierbij welkom.

De deelnemers gaan geen grote afstanden afleggen of in een hoog tempo lopen, maar gewoon even een uurtje buiten zijn, een uurtje onder lotgenoten. Het verwerken van een groot verlies is vaak zwaar, onvoorspelbaar en langdurig. Hierover praten met mensen die deze gevoelens (her)kennen, geeft een gevoel van verbondenheid en helpt bij de verwerking. Na afloop drinkt iedereen een 'bakkie troost' met elkaar.

Els de Zanger en Elly Kollen nodigen u van harte uit om met hen mee te lopen. Zij hebben ervaring met verliessituaties, zowel in hun eigen levens als via hun werk in de uitvaartbegeleiding. Bovendien is Elly bezig met een opleiding rouwbegeleiding. 

Als het regent dan gaat men toch lopen, een paraplu mee en gewoon lekker naar buiten. Maar als het echt heel slecht is, dan kan de groep binnen blijven om samen een kopje koffie te dringen en met elkaar te praten. Als u mee wilt wandelen dan zou het fijn zijn als u dit van tevoren aangeeft, zodat zij weten wanneer de groep compleet is. Dit kan per mail: els@elsdezanger.nl of via een (whats)app op 06-57447842.

Graag tot zondag 3 november om 14.00 uur bij De Viersprong.

Meer berichten