Everybody Famous was vorig jaar een doorslaand succes. Foto: Ronde Tafel 23
Everybody Famous was vorig jaar een doorslaand succes. Foto: Ronde Tafel 23

Everybody Famous 2019 komt eraan en je kunt er nog bij zijn

Een feest met alles erop en eraan. Van het maken van je eventuele glamoureuze entree tot en met het optreden van Mental Theo en andere sterren. We hebben het over Everybody Famous.

DORDRECHT - Iedereen is welkom op Everybody Famous dat 16 november wordt gehouden in Bibelot. Heb je eenmaal je entreeticket gekocht, dan kun je je portemonnee verder thuislaten want alles is bij de prijs inbegrepen, zoals eten en alle drankjes.

Doorslaand succes

Leden van serviceclub Ronde Tafel 23 organiseren de 2019-editie van Everybody Famous voor de tweede keer. Vorig jaar was het een doorslaand succes en dit jaar hopen ze op minstens evenveel belangstelling. Aan de avond is een goed doel gekoppeld. De opbrengst gaat naar het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. In Dordrecht is al het initiatief #jebentnietalleen en serviceclub Ronde Tafel 23 steunt deze actie, samen met hoofdsponsor Personal Training Dordrecht.

Alles inbegrepen

Kaarten voor het Everybody Famous zijn 75 euro per persoon, maar daar is dan ook alles bij inbegrepen: eten, drinken en entertainment. Naast Mental Theo zijn er optredens van onder andere Pumpin Piano's, Funky Risotto en Q5 New Style.

Je kunt gewoon gaan als je feestelijke zelf, maar je wordt vooral ook uitgenodigd om op je Famous Best te gaan. Zo waren vorig jaar onder de gasten een bedrieglijk echte koning en koningin, kon je filmsterren spotten en leek ook ABBA voorbij te lopen. Of toch niet?

Dit is belangrijk

Maatschappelijke betrokkenheid vindt Ronde Tafel 23 belangrijk. Afgelopen jaren konden bijvoorbeeld stichting Voor Sara, hospice De Patio en inloophuis Helianthus een mooi geldbedrag in ontvangst nemen. Met Everybody Famous 2019 hoopt de serviceclub ook dit jaar een cheque met een aanzienlijke som te kunnen overhandigen in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen.

Everybody Famous wordt zaterdag 16 november gehouden in Bibelot aan de Noordendijk 148 in Dordrecht. Kaarten bestellen doe je via www.everybody-famous.nl


Leden van serviceclub Ronde Tafel 23 Dordrecht poseren voor het Dordtse Stadhuis. Foto: Ronde Tafel 23

Meer berichten