Winterprogramma Stichting Vier het Leven is bekend

Stichting Vier het Leven Dordrecht kijkt terug op een fantastisch zomerprogramma en een fijne start van het nieuwe seizoen met veel mooie ontmoetingen, geweldige voorstellingen, films en concerten. Van een bezoek aan het onderwijsmuseum, tot aan klassieke muziek, toneel of een musical. De gasten van Vier het Leven hebben het afgelopen half jaar weer genoten van diverse evenementen.

Dordrecht - Nu de herfst is aangebroken kijkt de stichting alvast vooruit naar wat de wintermaanden te bieden hebben. Echter, niet elke theaterliefhebber is in staat om zelfstandig naar een voorstelling te gaan. Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf organiseren van een middag of avond uit. Het alleen gaan of het regelen van tickets en vervoer is vaak een opgave. Stichting Vier het Leven heeft de oplossing voor deze ouderen (65+). "Wij hebben een heerlijke, zeer goed verzorgde middag gehad met Vier het Leven met alle hulp en service die er maar te krijgen is. Ikzelf loop moeilijk en ben mijn evenwicht kwijt, maar door de ondersteuning van de gastvrouw heb ik kunnen genieten. Het drinken voorafgaand en in de pauze werd ook voor ons geregeld. Super."

In het kort gaat het als volgt te werk: de gasten van Vier het Leven worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van deze goededoelenorganisatie. Gezamenlijk rijden zij naar het theater, daar staat de koffie al klaar en genieten zij van de voorstelling. Na afloop wordt iedereen weer veilig thuisgebracht door de vrijwilliger. "Wat voel ik mij verwend vanavond, zonder jullie had ik dit niet kunnen doen,'' aldus één van de gasten.

Het gloednieuwe programmaboekje voor de winter is klaar en geheel vrijblijvend op te vragen bij Vier het Leven. Het is weer een gevarieerd aanbod met prachtige (klassieke) muziek, mooie opera's, ballet zoals 'Sleeping Beauty', maar ook toneel zoals 'Het Huwelijk' met Huub Stapel, cabaret, de musical 'Haal het Doek maar op' en bijvoorbeeld de show 'Souvenirs' van Karin Bloemen. Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden het nieuwe programmaboekje en kan een keuze worden gemaakt uit de vele voorstellingen.

Heeft u ook interesse? U kunt het programmaboekje kosteloos aanvragen via 035–5245156 of kijk op www.4hetleven.nl. U kunt met de Vier het Leven cadeaubon ook iemand (65+) een gezellige en volledig verzorgde middag of avond uit cadeau doen.

Meer berichten