De Boekenprinses komt naar het Voorleesfeest XL
De Boekenprinses komt naar het Voorleesfeest XL (Foto: Stichting Voorlezen)

Stichting Voorlezen viert haar vijfjarig jubileum

Op 17 november bestaat Stichting Voorlezen precies vijf jaar. Ilse van Donkelaar, de initiatiefnemer, heeft in vijf jaar de Stichting op de Dordtse kaart, en daarbuiten, gezet. Dat is reden genoeg voor feest!

Dordrecht - Tientallen voorlezers lezen voor aan kinderen in een gezin, aan een grote groep kinderen in het Onderwijsmuseum en aan mensen met dementie. Regelmatig werkt de Stichting mee aan Dordtse evenementen, zoals bij 120 jaar Vincent van Gogh en 400 jaar Synode.

Het vijfjarig jubileum wordt op 17 november gevierd met het Voorleesfeest XL, een familievoorstelling 'Alles is reden voor een feestje', in het Energiehuis. Samen met Ferry Spigt, theatermaker, is een mooie voorstelling gemaakt over het leven vieren en samen zijn in anders zijn. Voorlezers van de Stichting spelen mee. De Boekenprinses en haar lakei, voorlezers van de Stichting, vereren alle kinderen (vanaf 4 jaar), ouders, voorlezers, belangstellenden, partners met hun bezoek. De voorstelling start om 15.00 uur. Kaartverkoop via www.kunstmin.nl of bij de kassa.

Meer berichten