De samenwerking van Goodwill Concerts en Stichting Samball  werd beklonken
De samenwerking van Goodwill Concerts en Stichting Samball werd beklonken

Roots to the Blues Festival 2019

Op zondag 17 november organiseert Goodwill Concerts i.s.m. de Popcentrale (en dit keer ook met de Stichting Samball) weer het Roots to the Blues Festival in Dordrecht! Op vijf plekken in de Dordtse horeca treden belangeloos twaalf bands, live op!

Dordrecht - Deelnemende horecazaken (die allemaal vlakbij elkaar zijn gelegen), zijn: Dolhuis, DJS, café Arina, café Merz en Cozmic. Het bijzondere van deze editie is dat dit het laatste optreden zal zijn van de Dordtse band Different Shades of Blues, deze band gaat ermee stoppen en zal dus op deze dag afscheid nemen om 17:30 u in café Merz. Roots to the Blues begint om 15.00 uur in DJS en het laatste optreden staat gepland om 23.00 uur in café Arina. 

Verdere info staat op de Facebookpagina van Roots to the Blues en Goodwill Concerts.

Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk hapjes en speeltjes in te zamelen voor Dierentehuis Louterbloemen. Hopelijk wordt het net zo'n succes als vorig jaar toen er vele tassen werden ingeleverd in o.a. het Dolhuis, vol met voedsel en speeltjes voor de dieren die door Louterbloemen worden opgevangen!
 

Meer berichten