Kunstmin presenteert D-Sound

KUNSTMIN presenteert met D-Sound reeks van vier interactieve concerten rond muziek & technology in Energiehuis. Sounds, visuals, interactief concert met vinyl release op 14 november bij kick-off van D-Sound.

Dordrecht - Kunstmin lanceert in samenwerking met innovator en de in Dordrecht woonachtige musicus Carlo de Wijs, de eerste van vier D-Sound interactieve concerten op donderdag 14 november in het Energiehuis. Carlo de Wijs, Hammondorganist en innovator in instrument- en sound design vertelt je tijdens deze reeks alles over de wereld van sounds & visuals.

Met live-camera's die inzoomen op de kleinste details tijdens het musiceren worden beeld en muziek real-time gemanipuleerd door visual artist Job van Nuenen. Dat levert associaties op met symfonisch geluid, filmisch beeld, van gelaagd tot dansbaar, van herkenbaar tot heel eigen, en van verstild tot explosief.

Deze avond spelen New Hammond Sound Project, met Carlo de Wijs (modular Hammond): Jordi Geuens (hybrid drums), Job van Nuenen (visuals); en zijn te gast de superjonge Boye Ingwersen (Hammond) & Thijmen Molema (drums).

Donderdag 14 november, Machine 3 in het Energiehuis, Dordrecht, om 20:15 uur. Normale prijs € 15,- / Studenten betalen voor alle vier concerten 1 prijs: € 25,-

Volgende D-Sound concerten

Ook donderdag 16 januari, donderdag 19 maart en donderdag 14 mei 2020 nodigen Kunstmin en Carlo de Wijs performers en artiesten uit die ook bezig zijn verbindingen te leggen tussen muziek en technologie. Inmiddels hebben Niels Broos, Kypski, Binkbeats en Smartphone Orchestra al toegezegd.

Meer berichten