Heel Dordrecht bakt! Rutger en Mark op baktour door Nederland

Zaterdag 23 november om 10.30 uur komen Rutger van den Broek (1e winnaar van Heel Holland bakt) en Mark Haayema naar Kinderboekwinkel de Giraf. Samen maakten zij dit kookboek vol heerlijke recepten, vrolijke verhalen en grappige gedichten, geïllustreerd door Emanuel Wiemans. Met achtentwintig recepten en handige informatie voor beginnende bakkers.

Dordrecht - De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes voor op het strand in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en in de winter natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van een honnepon, een ratjetoe of een heuse ijstaart? 't Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar!

Proef, ruik , voel en luister naar de verhalen van de familie Bakker en wie weet krijg jij het 't Verrukkelijke Bakkersdiploma.

Heb je zelf een bijzonder recept van een lekker baksel, neem het dan mee en laat het Mark & Rutger proeven! Dat wordt een LEKKER bak-boekfeestje.


Ben je van de partij? Geef je dan op via de mail info@kinderboekwinkeldegiraf.nl, per telefoon 078 6312386 of gewoon in de winkel (Groenmarkt 163 Dordrecht)
 

Meer berichten