Trollenjong (4+) bij Kindertheater Marjolijn

Danstoneel van de Dordtse theatermaker Sanne Zweije over een trollenjong dat wil dansen. Vlak voor de kerstvakantie brengt Kindertheater Marjolijn op 15 december een sprookjesachtige voorstelling over jezelf zijn.

Dordrecht - Trollenjong Nom Nom wil graag dansen. Maar zijn vader wil daar niets van weten. Trollen horen immers niet te dansen. Trollen wonen in het donker onder de grond en eten levende wormen. Maar Nom Nom is anders. Hij houdt van taart, is lief en zacht en laat wormen liever vrij in de natuur. Niemand begrijpt hem totdat hij Guusje ontmoet. Het stoere mensenmeisje kan dansen en dat wil zij hem best leren. Op een zacht speelveld van wol wordt het verhaal verteld, gespeeld en uiteraard gedanst door Klavertje Patijn en Toon Kuijpers.

Trollenjong is een fantasierijke en ontroerende voorstelling van de Dordtse theatermaker Sanne Zweije voor kinderen van 4 jaar en ouder over anders zijn, vriendschap en vertrouwen op jezelf en op de ander.

Kindertheater Marjolijn is een warm, persoonlijk theatertje, speciaal voor de jongste Dordtenaren. Iedere tweede zondag van de maand verzorgt het weer een leuke voorstelling met na afloop ruimte om na te kletsen en te spelen en knutselen.

De voorstelling begint om 15.00 uur op zondag 15 december. Voor deze voorstelling is Kindertheater Marjolijn weer te gast bij Inter Amicos aan de Christiaan de Wetstraat 2. Kaartjes zijn €7,00 en verkrijgbaar via https://www.dordtskindertheater.nl/index.php/programma/63-trollenjong.

Meer berichten