Asieldier van de week Wokan

Grote lobbes Wokan is een echte allemansvriend. Hij is een uit de kluiten gewassen Duitse Staander (met stamboom) van bijna 8 jaar oud.

Wokan werd te sterk voor zijn baasje, hij kwam de laatste tijd alleen nog maar in de tuin om zijn behoefte te doen. Zijn baasje kon hem niet meer normaal uitlaten omdat ze hem gewoonweg niet aan kon. Wokan is een reus en is ook nog eens heel sterk. Maar met de juiste uitrusting, zoals een goed anti-trektuig gaat het uitlaten prima. Wokan is erg onzeker naar andere honden. Buiten op straat uit hij dit door als hij een andere hond ziet hoog te blaffen. Als hij eenmaal in de buurt komt van andere honden gaat het eigenlijk altijd goed. Het is meer een hoop herrie wat hij maakt dan dat hij daadwerkelijk iets doet. Hij vindt het heerlijk om samen met zijn baas te wandelen of om actief mee te rennen naast de fiets. Wokan is een gehoorzame hond en voor iets lekkers heb je zeker zijn aandacht. Alleen hij moet leren om de aandacht wat langer vast te kunnen houden. Hij is snel afgeleid, zeker als er veel prikkels om hem heen zijn. Wokan staat verder positief in het leven, het is een vrolijke vent die zich prima kan vermaken met een speeltje! Wie geeft deze gezellige goed sul een kans?

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Wokan of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Wilt u een meebouwen aan een nieuw dierenzorgcentrum? Ga naar https://louterbloemen.nl/bouw-mee/ voor meer informatie.

Meer berichten