Kennismakingsavond Archeologie

Altijd al geïnteresseerd geweest in archeologie of in de geschiedenis van uw omgeving? AWN Lek- en Merwestreek, Vereniging van vrijwilligers in de archeologie, organiseert op woensdagavond 18 december een Kennismakingsavond Archeologie. Op de kennismakingsavond geven zij een introductie op archeologie en de relatie met het landschap in de regio Dordrecht - Alblasserwaard.

Dordrecht - Tevens wordt informatie verstrekt over de Basiscursus Archeologie die de organisatie in februari – april 2020 wil geven. De Basiscursus zal bestaan uit vijf avonden, een veldexcursie en een materiaalpracticum. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer over de landschapsontwikkeling en archeologie van de streek te weten wil komen of actief met archeologie aan de slag wil. 

De kennismakingsavond is oriënterend en gratis. Deze wordt gehouden in de werkruimte van de AWN in Dordrecht aan de Groenmarkt 83a (ingang achterom over Buddingh'plein).

Graag aanmelden voor de Kennismakingsavond bij de secretaris van de afdeling. Hier kunt u ook voor informatie over de in het voorjaar te geven cursus terecht: Cor Westra, tel 06-44698539 of per email: corguzzi@yahoo.com

Meer berichten