Kerst Dichtbij: kerstbrunch met live entertainment in het Energiehuis

Heb je de dag vóór kerst nog geen plannen? Schuif dinsdag 24 december aan voor een smakelijke kerstbrunch en sfeervol programma met live entertainment voor senioren in het Energiehuis, theaterzaal Ketel 2 in Dordrecht. Van 10.00 tot 12.30 uur lekker genieten van heerlijk eten van Nobel's Brood met muziekoptredens, dansworkshop Merengue én theaterverrassing van Maarten Teekens, Whop Goes Pop, SalsaSamen, BoekEenPianist en ToBe cultuurcentrum. Kom je alleen? Geen probleem. ToBe zorgt voor een warm ontvangst, begeleiding naar de feestelijk gedekte tafels, bediening én tafelgenoten!

Dordrecht - Een kaartje inclusief brunch kost € 5,- per persoon en is verkrijgbaar via www.tobe.nl/agenda/kerst-dichtbij en aan de kassa van het Energiehuis. Je kunt ook telefonisch een plaats reserveren. Bel hiervoor naar 078 6133 144. Je wordt op een lijst gezet en betaalt het kaartje op de dag contant.

Maarten Teekens

Maarten Teekens is een zanger/gitarist met een voorliefde voor ouderwets mooie liedjes. Met zijn fijne stem weet hij overal een ontspannen sfeer neer te zetten. Deze ochtend brengt hij uiteraard ook kerstliedjes ten gehore.

Whop Goes Pop
Deelnemers van het senioren open podium 'Whop Goes Pop' van de Popcentrale maken een uitstapje naar de theaterzaal. Met hun liedjes, soms begeleid op akoestische gitaar of accordeon, laten zij je genieten van heerlijke livemuziek.

Dansworkshop Merengue door Wendy van der Zee van SalsaSamen

Merengue is een dansstijl uit de Dominicaanse Republiek. Het tempo ligt op een rustig niveau en bestaat uit eenvoudige pasjes. Typisch voor merengue is de korte heupbeweging. Merenguemuziek is zo aanstekelijk dat je niet kan blijven stilstaan of zitten op deze muziek. Je kunt de workshop ook meedoen vanaf de stoel.

De Inloop Kunst & Cultuur 2020
ToBe presenteert 24 december het nieuwe programma van De Inloop Kunst & Cultuur 2020. Dit programma start dinsdag 7 januari en loopt tot en met 14 juli 2020. De Inloop Kunst & Cultuur is onderdeel van Cultuur Dichtbij en vindt iedere dinsdagochtend van 09.30-11.30 uur plaats in het Energiehuis. Het is een samenwerkingsverband tussen het Parkhuis, het Spectrum, de Gemeente Dordrecht en ToBe waarbij inwoners uit Dordrecht elkaar ontmoeten via diverse culturele activiteiten. Het is een gratis laagdrempelige inloop voor ouderen in de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.

Meer berichten