Logo destemvandordt.nl


Vergezeld van live-muziek van singer-songwriter Maarten Teekens deelden de promotieteams van beide theaters op de Waterbus hun nieuwe theaterseizoensbrochures uit.
Vergezeld van live-muziek van singer-songwriter Maarten Teekens deelden de promotieteams van beide theaters op de Waterbus hun nieuwe theaterseizoensbrochures uit. (Foto: Kunstmin)

Theaterbrochures uitgedeeld op Waterbus

  Cultuur

Dordrecht - Kunstmin en Theater de Willem maken gezamenlijk promotie om publiek te werven naar hun theaters te komen. Zij stapten woensdag 11 juli 2018 samen op de Waterbus omdat er zowel in Dordrecht als in Papendrecht op- en afstaphaltes van de Waterbus zijn.

De Kunstmin Promotieladies stonden de afgelopen weken al op weekmarkten en festivals om het publiek te informeren over het nieuwe theaterseizoen. Op verschillende locaties deed Kunstmin dit ook al samen met Theater De Willem uit Papendrecht. Deze zomer proberen zij daarmee gezamenlijk het publiek enthousiast te maken om te kiezen voor een bezoek aan hun theaters.

Live-muziek

Woensdag 11 juli stapten beide theaters de Waterbus op. Kunstmin stapte op vanaf de Papendrechtse zijde en Theater de Willem deed dat vanaf de Dordtse kant. Vergezeld van live-muziek van singer-songwriter Maarten Teekens deelden de promotieteams van beide theaters aan het publiek hun nieuwe theaterseizoensbrochures uit.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over Kunstmin en Theater de Willem en hun volledige programmering voor het komende seizoen op de websites www.kunstmin.nl en www.theaterdewillem.nl. De brochure van Kunstmin kan ook thuisgestuurd worden. Wie van deze extra service gebruik wil maken, stuurt een e-mailbericht naar info@kunstmin.nl.

Meer berichten
Shopbox