Uit Frankrijk komt La Ch'titte Famille van komiek Dany Boon. Hij speelt Valentin, een gevierde ontwerper in Parijs, die zijn provinciale komaf verzwijgt.
Uit Frankrijk komt La Ch'titte Famille van komiek Dany Boon. Hij speelt Valentin, een gevierde ontwerper in Parijs, die zijn provinciale komaf verzwijgt. (Foto: David Koskas)

Film bij 30+ graden in een lekkere koele bioscoop

  Cultuur

Dordrecht - De zomervakantie is volop bezig, met echt Zuid-Europees weer. In Italië en Spanje komen dan ook veel mensen naar de bioscoop, omdat die gebouwen zo lekker koel zijn. Bescherming tegen de hitte en een leuke film zien, is een geliefde combinatie.

Dat kan ook in The Movies. Met leuke familiefilms als The Incredibles 2, Hotel Transsylvanië 3 en De Kleine Heks. Met de zomerhit Mamma Mia 2 en met twee nieuwe premières deze week.

Komedies

Het zijn twee hilarische komedies. Uit Frankrijk komt La Ch'titte Famille van komiek Dany Boon. Hij speelt Valentin, een gevierde ontwerper in Parijs, die zijn provinciale komaf verzwijgt. Een aanrijding veroorzaakt geheugenverlies en daardoor leeft hij weer 20 jaar terug in de tijd. Toen hij nog gewoon een boerenpummel was met een zwaar ch'ti-accent.

Ideal Home

Ideal Home is een komedie uit de VS met ook een comedian in de hoofdrol: Steve Coogan. Hij is TV-kok en gay op leeftijd. Samen met zijn partner Rob leeft hij een luxe leventje. Totdat plotseling zijn 10-jarige kleinzoon op de stoep staat. Het huishouden gaat geheel op de kop.

Meer informatie

Check voor meer informatie, tijden en kaartverkoop: www.themoviesdordrecht.nl

Meer berichten