'Hallo familie' is een familievoorstelling; een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten.
'Hallo familie' is een familievoorstelling; een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. (Foto: Roosmarijn Knijnenburg)

Welk kind durft mee te spelen in 'Hallo familie'

  Cultuur

Dordrecht - Maas theater en dans is op zoek naar een kind uit Dordrecht dat op vrijdag 15 februari 2019 wil meespelen in de voorstelling Hallo familie in Schouwburg Kunstmin.

'Hallo familie' is een wonderlijk warme familievoorstelling van regisseur Moniek Merkx over het thema familie, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. De voorstelling is bedoeld voor iedereen van 8 tot 108 jaar.

Oma's al gevonden

Naast zeven professionele performers speelt er in elke voorstelling één oma en één kind mee in de voorstelling 'Hallo familie'. De oma's zijn al gevonden maar in een aantal steden zoekt Maas nog naar een kind dat wil meespelen. Dat geldt dus ook voor de voorstelling in Schouwburg Kunstmin.

Met lef

Gezocht wordt een jongen of meisje (6 tot en met 10 jaar) met zoveel lef dat hij of zij het niet eng vindt om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen. Kinderen die dat willen/durven, kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 20 november 2018 door een filmpje in te sturen naar Maas theater en dans. Kijk voor meer informatie op www.maastd.nl/meespelen.

Keuze

Regisseur Moniek Merkx en meespeelprojectcoördinator Sara Giampaolo maken een keuze uit de inzendingen. Eind november wordt bekend welk kind meespeelt in Dordrecht.

Maas

Het meespeelproject past in het beleid van Maas dat volwassen voorstellingen maakt voor jonge mensen. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties en techniek. Daarbij spelen vaker kinderen mee.

Meer berichten