Foto: Peter Verheijen

Maak een performance voor de Dordtse Cultuurnacht

  Cultuur

Voor de Dordtse Cultuurnacht maakt ToBe twee performances en jij kunt meedoen! Tijdens een kort en verrassend project maak je in een paar repetities een theater- of dansperformance die je laat zien tijdens de Cultuurnacht op zaterdag 12 oktober. De repetities zijn op donderdagavonden in het Energiehuis, Noordendijk 148 Dordrecht, onder professionele begeleiding. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar.

Dordrecht - Tijdens de Dordtse Cultuurnacht is er op bijzondere locaties door de hele stad muziek, theater, dans en meer. De culturele instellingen in Dordrecht maken er een feest van en jij kunt onderdeel zijn van het programma door mee te doen aan het Theater- of Dansproject van ToBe.

Theaterproject
In vijf repetities maak je onder begeleiding van theatermaker Annelies Hoeneveld en muzikant Kiki Luitwieler een performance. De repetities zijn op donderdagen van 19.00 tot 20.30 uur. Op 19 september was de eerste repetitie, maar het is mogelijk een week later te starten als je mee wil doen. De performance vindt plaats op een mooie locatie in het Nationaal Onderwijsmuseum tijdens de Cultuurnacht. Iedereen van 12 t/m 20 jaar kan meedoen, deelname kost € 45,-. Meer info en inschrijven via www.tobe.nl.

Dansproject
In drie repetities maak je onder begeleiding van choreografe Lisa Dammiaans een dansperformance die je laat zien tijdens de Cultuurnacht in het Energiehuis. De repetities zijn op donderdagen van 19.15 tot 20.30 uur en de eerste repetitie is op 26 september. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen, er is geen maximumleeftijd. Deelname kost € 30,-.

Culturele instellingen
Deze Dordtse culturele instellingen doen mee aan de Cultuurnacht: Energiehuis, DOOR, Bibelot, Popcentrale, Kunstmin, Bibliotheek AanZet, Dordrechts Museum en Nationaal Onderwijsmuseum. Het volledige programma is gratis toegankelijk, ook de performances van ToBe. Kijk op www.dordtsecultuurnacht.nl.

Meer berichten