Foto: Persburo Busink

Dordt is trots op haar sporters!

  Sport

DORDRECHT –Burgemeester Kolff en wethouder Reynvaan reikten gisteren de sportprijzen uit tijdens de jaarlijkse Dordt Sport Verkiezing in het Stadhuis. Deze verkiezing is de manier om te laten zien dat de stad trots is op de Dordtse sporters.

Verschillende sporters wonnen de prijs in hun categorie en mogen zich voor eeuwig winnaar noemen van de Dordt Sport Verkiezing 2017. De prijswinnaars: Jasper Diefenbach (volleybal) Sportman, Kim Busch (zwemmen) Sportvrouw, Lente Verloop (ritmische gymnastiek) Sporttalent, GC de Merwelanden Heren 1 (golf) Sportploeg, Theo Hutten won de prijs voor beste Sportcoach 2017: "Het geeft mij enorm veel voldoening als ik zie dat sporters boven zichzelf uitgroeien. Leren van mijn sporters en ze helpen beter te worden, is het leukste wat er is!"

Op de foto hieronder Joop Hartman, de scheidsrechter die vorig jaar nog met een interview in de Stem van Dordt stond. Hij won de Sportprijs van de stad: "Na 3000 wedstrijden gefloten te hebben heb ik het hele land gezien, het houdt me jong en de jeugd stimuleert me om elk weekend weer op het veld te staan. Ik ga nog wel even door!"

Meer berichten